Adománygyűjtés

Kedves Követőink, barátaink, támogatóink és persze tagjaink!

UKRAJNAI MENEKÜLTEKNEK SEGÉLYSZÁLLÍTMÁNY!

Ezen a héten, mint sokan mások, mi is kivettük a részünket, és továbbra is ki fogjuk venni az Ukrajnai háború eseményeire reagálva. A hét elejétől kezdve gyűjtöttük a tárgyi adományokat, kedden és csütörtökön az egyesületi irodánkban vártuk az adományozókat, a többi napon pedig mi mentünk el az adományokért a civil munkánk után. Lelkes állampolgárok, barátaink, munkahelyeink és munkahelyi kollégáink, barátainkon keresztül egyes szervezetek segítségével vittük véghez ezt a munkát. Kemény és hosszú hét áll mögöttünk, de sikerült. Kedden még voltak kétségeim, hogyan fog sikerülni. Az adományok nem akartak gyűlni. Szerdán már fényesebben láttam a hétvégei szombati út bíztató eredményét, és csütörtökön tudtam, hogy nincs hiába az önkéntes munkánk. Csütörtök estére már volt egy fél autónyi adomány, és ekkor jöttek a telefonok, és a barátok, és tagjaink segítségével péntek este elmentünk vásárolni ami még hiányzott. Sőt szombat hajnalban még jöttek az üzenetek és 6:30-kor a boltban kezdtem.

Megtöltöttük az autót!!! Déltájban elértük a célunkat, az OPSZ által kijelölt adomány leadó helyet Tiszadobon. A Tiszadobi Polgárőr Egyesület elnöke és kedves hölgy segítője már várt minket, kipakoltunk, kicsit szusszantunk és irány haza. Az adományokat szétválogatás után onnan szállítják tovább a polgárőr kollégák ahova és ahogy a szükség megkívánja!

IGEN, SIKERÜLT! MEGÉRTE!! KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNJÜK NEKTEK, MINDENKINEK!!

A sok sok belefektetett önkéntes munka, a barátaink és családjaink támogatása, a gyerekeink segítsége, a követőink figyelme, megosztásai amire szükségünk van, hogy segíthessünk.

Köszönöm az adományozóinknak:

Ringier Hungary Kft dolgozóinak,
Szabó-Szedleczky családnak, akiknek külön köszönet a lebonyolításban való plusz aktív segítségért !!!
Egyetemi Katolikus Gimnázium tanulóinak családjai,
Gazdagréti Szivárvány Óvoda ovónénijeinek és az ovisok szüleinek,
Kovács-Panágl családnak,
Kardos családnak,
Kardos E. M.nak,
Pálóczi családnak,
Woynárovich családnak,
Füleki családnak,
Magó Mariannak és Kerekes Péternek,
és természetesen a nevük feltüntetéséhez nem hozzájáruló adományozóknak és segítőknek!

Tisztelettel,
A TKPE elnöksége és tagjai