Programajánló

Szeretettel meghívjuk az érdeklődőket a Természet- és Környezetvédelmi Polgárőr Egyesület következő eseményére. Novemberben folytatjuk a Normafán lévő madárodú telepünk szokásos téli karbantartását.

A programokra előzetesen, az alábbi linken található kérdőív kitöltésével lehet jelentkezni:

https://forms.gle/BmpNDoDSFMv9SDPVA

Részletek:

2021. november 14. vasárnap, 10.00-13:00

Madárodú telep karbantartás

Programfelelős: Woynárovich András +36 20 540 0479

Helyszín: Normafa Park, találkozó a Normafán a Székely kapunál

Feladat: Normafa Park Területén lévő madárodúk tisztítása. Odúk leemelése kampós hosszúrúddal a fáról, odú kitakarítása, odú visszahelyezése, munka dokumentálása.

A munka fizikai jellegű, igényel némi erőnlétet, kérjük, ezt a jelentkezés során vegyék figyelembe.

Szükséges öltözet / felszerelés: Réteges, az évszaknak megfelelő öltözék, kényelmes cipő vagy bakancs. Kisebb hátizsák, benne esőkabát, innivaló, snack, esetleg ha van, munkavédelmi kesztyű. Egyéb felszerelés nem szükséges.

Rossz idő esetén a program elmaradhat.

A programváltoztatás jogát - különösen a járványügyi helyzet miatt – fenntartjuk.

COVID:

A meghirdetett programok szabadtéren történnek, a megfelelő távolságtartásra odafigyelünk. Amennyiben ez nem megoldható, maszk viselése kötelező. Kérjük, amennyiben lehetséges, hozzanak magukkal védőfelszerelést (maszk, kézfertőtlenítő). Szükség esetén, korlátozott mennyiségben tudunk biztosítani.

Egyesületünk naprakészen követi a COVID-dal kapcsolatos előírásokat és a programjaink lebonyolítása során azokra szigorúan odafigyelünk. Fokozottan megkérjük a résztvevőket, hogy amennyiben a COVID szempontjából kockázatosnak minősülnek, ne jöjjenek el a programra. Lesz még lehetőség, most az a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra.

Kockázatosnak minősül különösen, de nem kizárólag, az a személy, akinek tünetei vannak (enyhe tüneteket is ideértve), továbbá aki az elmúlt 2 hétben:

- tünetes -, vagy igazoltan covid pozitív személlyel találkozott,

- bármely családtagja karanténba került.

Jogi nyilatkozatok:

A közösségi szolgálatot nálunk teljesítők adatait az egyesület nem kezeli vagy tárolja. Az elérhetőségeket csak a programok lebonyolításához szükséges kapcsolattartásra használjuk, a rendezvények után azokat nem őrizzük meg.

A programjainkon részt vevők biztonsága kiemelten fontos számunkra. A feladatot részletesen elmagyarázzuk, és a kapcsolódó munkavédelmi oktatást megtartjuk a program kezdete előtt, valamint igyekszünk meggyőződni róla, hogy azokat mindenki hiánytalanul megértette. Mindazonáltal az elháríthatatlan külső okból, vagy nem megfelelő magatartásból eredő esetleges károkért vagy sérülésekért egyesületünk felelősséget nem vállal.

Kovács Sándor,

elnök